снимка: Фейсбук/Мая Шишкова КараславовРедактор: Читателка на Петел“ изпрати до редакцията ни

...
снимка: Фейсбук/Мая Шишкова КараславовРедактор: Читателка на Петел“ изпрати до редакцията ни
Коментари Харесай

Разказ на варненка: Охранител ни изгони от Кабакум с обяснението, че плажът е частен

снимка: Фейсбук/Мая Шишкова Караславов

Редактор: 

Читателка на „ Петел “ изпрати до редакцията ни роман за спречкване с охранител, станало на плажа Кабакум. Конфликтът се разиграл след 18 часа, когато изтича работното време на зоната с чадъри и шезлонги, за които се заплаща. Около два часа по-късно, Мая Шишкова Караславов седяла в така наречен платена зона, когато пристигнал гард от частна охранителна работа, който ѝ декларирал, че не може да стои там.

„ Обяснението беше, че това е частен охранителен плаж. За малко ми стана смешно, даже се разсмях, само че след няколко настоятелни предложения да напуснем плажа, гневът ми взе превес. Обикновено заобикалям спорове, само че в тази ситуация бях принудена да отвръщам. Мобилизирах търпението си и обясних, че плажът е охранителен от спасители до 18.00 часа, не е частен, а просто платена зона. Любезно попитах, откакто съм се разположила на пясъка (не на шезлонг), добродушно се радваме на прохладната тишина на към този момент празен плаж, дали с нещо нарушаваме публичния ред, или пък повреждаме непознато имущество?! Кратък отговор: Не, но по този начин ми е подредено “.

Жената, която е разгласила описа си и във Facebook, поискала от охранителя да извикат полиция, с цел да решат разногласието си според закона. Той обаче се възпротивил, само че отново настоял да си тръгне от зоната с шезлонги и чадъри. В завършек на сметка читателката ни си тръгнала, тъй като не желала да подвига скандал.

В коментар към обявата в обществената мрежа друга жена споделя за идентична обстановка, само че на плаж в Китен. Там също охранител изгонил хора от плажа, като им обяснил, че ги схваща, обаче шефовете му настояли пясъка да се опразни.

 



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР